طعم روغن اووکادو شبیه چیست؟
روغن آووکادو یک روغن خوراکی و موضعی است که از میوه گیاه آووکادو استخراج می شود. این گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است. امروز از میوه ی گلابی شکل این گیاه، روغنی بسیار مفید برای سلامتی تولید می شود به نام روغن آووکادو . روغن میوه آووکادو به اندازه روغن زیتون معروف نیست اما به همان اندازه خوشمزه و دارای خواص بی شماری است. دلیل اصلی خرید روغن آووکادو برای سلامتی این است که حاوی آنتی اکسیدان ها و چربی های سالم است.
درست مانند آووکادو ، روغن آووکادو از نظر طعم بسیار ملایم است. ممکن است کمی کره و مهره ای پیدا کنید. در واقع کره وگان یکی از مواردی است که می توانید با روغن آووکادو درست کنید که در زیر به آن می پردازیم.
می توانیم به شما بگوییم که قطعاً روغن آووکادو طعم سبک تری نسبت به روغن زیتون دارد. بسیاری از مردم آن را به دلیل عطر و طعم خنثی آن ترجیح می دهند ، که در دستور العمل های پخته ، نپخته و پخته شده بسیار خوب عمل می کند.
بافت هر روغنی صاف و تا حدودی غلیظ می شود ، اما روغن آووکادو نسبت به روغن زیتون یا گیاهان کمی خامه تر است.
روغن آووکادو همچنین می تواند سنگین تر از روغن های دیگری باشد که با آن می پزید و یا برای سالاد استفاده می کنید. دقیقاً همانطور که طعم آن کره ای محسوب می شود ، بافت آن نیز شبیه کره ذوب شده است.
آیا می توانید روغن آووکادو را بچشید؟
بسیاری از روغن های آووکادو آنقدر ملایم هستند که تقریباً هیچ طعمی ندارند. اما حتی روغن های آووکادوی خوش طعم نیز با گرم شدن ، از نظر طعم کمتر مشخص می شوند.
برای مردمی که طرفدار طعم غنی روغن زیتون بکر نیستند ، روغن آووکادو می تواند جایگزین خوبی باشد. با این حال ، ممکن است به محصولات پخته شده مغز مغز اضافه کند.
آیا روغن آووکادو برای پخت بهترین است؟
روغن های مختلف برای انواع مختلف پخت و پز مفید هستند. بعضي از روغنهاي گياهي در برابر سرخ كردن عميق مقاومت مي كنند ، در حالي كه برخي ديگر با نزديك شدن به حرارت هاي بالاتر شروع به سيگار كشيدن مي كنند و آنها را براي سرخ كردن نامناسب مي كند.
خوشبختانه روغن آووکادو از آن دسته روغن هایی است که می تواند در حالت خام مصرف شود ، با آن پخته یا سرخ شود. سیگار نمی کشد تا دمای پخت و پز تقریباً به 500 درجه برسد ، که بسیار بالا است. دمای بالاتر روی اجاق گاز شما ممکن است در 400 درجه یا کمتر باقی بماند.
روغن آووکادو خوب بیشتر از مجموع قطعات آن است.
همه چیز از رنگ گرفته تا نوع بطری موجود در آن ، همه به کیفیت نهایی محصول نهایی می افزایند ، و نتایج کاملاً متفاوت برای مارک های مختلف.
10 جنبه زیر همه با هم جمع می شوند تا از نظر فروتنانه ما نه تنها یک روغن آووکادو خوب ، بلکه بهترین روغن - اولیوادو باشد.
ظروف
یکی از اولین مواردی که در مورد روغن آووکادو خوب مشاهده خواهید کرد ، بطری است که در آن قرار می گیرد.
روغن های خوب باید فقط در بطری های شیشه ای تیره وجود داشته باشند که نور و اکسیژن را از بین می برند تا روغن از بین برود.
بطری های پلاستیکی یا PET باعث انتشار اکسیژن می شوند ، روغن را چرخانده و بوی و طعم نامطبوعی به آن می دهند.
فوق العاده ویرجین
ما قبلاً در مورد معنای فوق العاده بکر بودن روغنهای پخت و پز صحبت کرده ایم.
روغن زیتون تنها روغن با استانداردهای تعیین شده بین المللی است - در حال حاضر هیچ استاندارد رسمی برای سایر روغن های پخت و پز وجود ندارد.
برای اینکه به عنوان روغن زیتون فوق بکر طبقه بندی شود ، روغن نباید بیش از 0.8٪ اسیدیته داشته باشد. برای بدست آوردن این سطح ، از هیچ ماده شیمیایی در روش استخراج استفاده نمی شود و در عوض ، فقط از ماشین آلات برای فشرده سازی روغن از زیتون استفاده می شود. درجه حرارت نیز پایین نگه داشته می شود ، اطمینان حاصل کنید که مواد مغذی و مواد معدنی ضروری جوشانده نمی شوند.
بسیاری از روغن های زیتون ادعا می کنند که "فوق بکر" هستند اما چنین نیستند. روغن کم رنگ یا اصطلاحاً "سبک" تا حدی تصفیه شده است.
سرد فشرده
روش استخراج تحت فشار سرد در اولیوادو در نیوزیلند آغاز به کار کرد و اکنون در سراسر جهان استاندارد صنعت است.
تفاوت بین روش سنتی و روش فشرده سازی ما ساده اما اساسی است - دما.
در طی مراحل شستشو ، مخلوط کردن و چرخش ، ما بسیار مراقب هستیم که اجازه ندهیم دما از 50 درجه سانتیگراد بالاتر برود.
این اجازه می دهد تا روغن مواد مغذی ضروری خود را از جمله سطح کلروفیل ها و کاروتنوئیدها حفظ کند ، که به رنگ آووکادوی سبز رنگ سبز یشمی خود را می بخشد.
لینک منبع: دکاموند شیمی
[ بازدید : 71 ] [ امتیاز : 0 ] [ امتیاز شما : ]